KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST

Hari ini saya free dari babysit anak kakak. So masa yang ada tu asyik la blog walking ke sana sini. Sampai la jumpa contest kat sidebar one of them. sorry tak ingat blog mane, kalau kena letak referral harus la menjajau nak cari balik blog tu.


Actually this is my 1st participation dalam contest atau giveaway oleh blogger2. Dan lebih mengharukan dan memalukan.. oppss... SUMPAH!!! hari ni baru ku tahu wujudnya contest/giveaway dialam maya ni setelah lama berblogging.. *sorok muka*


Contest oleh FCU Community ni berlangsung dari 26 Feb 2010-23 Mac 2010, tapi tarikh tutup pendaftaran adalah pada 20 Mac 2010. Hari ni dah 13 Mac.. SEE!!! Betapa ketinggalannya saya. Tp ku gagahkan juga jari jemari untuk type entry ni utk join contest ni. mane taw kan.. untung sabut timbul, untung batu tenggelam. tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia tak siapa tahu.. huhuhu


So untuk collect point setanding mereka yang join lebih awal, saya harus berusaha GIGIH. berpantang maut sebelum ajal.. cewahh... BERUSAHA!!!


Jom ramai2 memeriahkan contest ni. hadiah lumayan menanti anda. untuk maklumat lebih lanjut lagi mengenai contest ni boleh la jenguk ke website tuan penganjur KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST


Oppss.. kwn2 sila la leave komen ye.. =)

8 Response to "KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST"

  1. [♣]sara®sites™ says:
    March 14, 2010 at 3:43 PM

    salam.. good luck.. komen sini gak..
    -> http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

    Anda VVIP saya..
    -> http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

  2. Mohd Fakhrurrazi Bin Mohd Subari says:
    March 14, 2010 at 4:30 PM

    Salam..Moga berjaya dlm contest ni..

    Ziarah blog saya..
    Komen anda dihargai..
    http://razialong.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

  3. -N e Y r A- says:
    March 15, 2010 at 1:53 AM

    komen KAMIBLOGGER http://www.ieyra.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

  4. Mabuk! says:
    March 16, 2010 at 9:39 AM

    Gud Luck 4 the c0test~
    j0m k0men-mng0men#

    http://mabukloveacustic.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html#comments

  5. Jaja says:
    March 16, 2010 at 12:39 PM

    tq all.. good luck utk semua.. :)

  6. tricksrex says:
    March 18, 2010 at 8:40 PM

    hai!
    singgah tinggal komen
    all da best ekk

    jgn lupa singgah sini komen ekk
    http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

  7. Miss Q says:
    March 19, 2010 at 5:28 PM

    Hello!

    Sila jawab tag saya di sini:

    http://karipapsayur.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

    TQ

  8. N Athirah says:
    March 21, 2010 at 5:04 PM

    Good luck to you :)

Related Posts with Thumbnails

Followers

Online Shop @my1stop