Tag Kamiblogger Biggest Contest



Tugasan baru ni best.. jom main tag meng'tag'

Cara2nya sangat mudah:
-Letak link blog anda supaya mudah nanti saya serbu kembali.
-Anda wajib menjawab di ruangan komen entry ini.
-Pastu kalau nk letak kat blog sendiri pun boleh..
-Pastikan anda menjawab soalan dengan tersusun mengikut no soalan.

Mudahkan??

Dan soalan-soalannya adalah:

1. Berapa lama anda luangkan masa untuk ber'blog'ing dlm sehari?
2. Berapa kerap anda shopping online?
3. Tujuan sebenar anda ber'blog'ing?
4. Kali pertama anda pegang duit sendiri? (kerja ye, biasiswa/pinjaman x kira)
5. Bila kali terakhir anda tukar handphone?
6. Perkataan yang anda selalu sebut sampai dah jadi trade mark anda la.
7. Apakah masakan anda yang paling superb sehingga menjilat jari?
8. Siapa orang pertama yang anda bercakap ari ini?
9. Apakah hadiah harijadi yg terbaik pernah anda bagi(anda perempuan)/terima(anda lelaki)?
10.Tag kawan2 anda yang tak join contest KBBC.

dan mereka2 yang telah di tag adalah:

1. snowwhite664
2. hidupazis
3. gadis1810
4. arenafreedownload
5. mwdah
6. maisarahmazhar
7. razialong
8. fadzq-spaq
9. naysez
10. oomarumaruoo


yg tak tersenarai nk jwb pn boleh gk..


selamat menjawab!!! =)

8 Response to "Tag Kamiblogger Biggest Contest"

  1. Snowwhite Zone says:
    March 15, 2010 at 10:16 AM

    http://snowwhite664.blogspot.com

    1. 30minit
    2. sebulan sekali je
    3. nak cari kawan, suka tgk blog cantik, cite2 beshh
    4. gaji pertama
    5. tahun lps 2009
    6. aduh.. byk ni.. slh satuyer, AKU HANGEENNN LAA
    7. tempoyak, adik yg msk
    8. boss
    9. lighter jenama ZIPPO
    10.okies

  2. [♣]sara®sites™ says:
    March 15, 2010 at 12:01 PM

    YAY!! kena tag..
    link me: http://maisarahmazhar.blogspot.com

    1. 2-3 jam
    2. tak pernah.. huhu. sbb tak reti nak buat camana.. boleh ajar??
    3. memandaikan diri..
    4. 2010 kerja.. yaho!!
    5. takde lagi phone huhu.. =(
    6. saya / awk..
    7. telur special..
    8. ibu sy.. =)
    9. chocalate..
    10. sura, ieqa,

  3. M a W a D D a H says:
    March 15, 2010 at 12:30 PM

    my link: http://mwdah.blogspot.com

    1)lebey kurang 1-2 jam.
    2)2,3 kali setakat nie.
    3)saje..isi mase lapang..hehe..
    4)tak kije lg..sabar ye...
    5)dh lame xtukar.last mase thun 2007.
    6)wak lolok
    7)tomyam n sup..:)
    8)Zack (my housemate)
    9)t-shirt
    10)ok..ok..hehe

  4. Mohd Fakhrurrazi Bin Mohd Subari says:
    March 15, 2010 at 1:06 PM

    Salam..
    Sihat ye..

    Link blog : http://razialong.blogspot.com

    1. dalam sehari tu adela bbrpa jam.
    2. shopping online??xpernah kot.
    3. tujuan dpt tmbh ilmu tntg dunia IT.
    4. msa umur 18 tahn..jdk ofis boy.
    5. tahun lepas..tukr kpd sony ericson.
    6. Sihat?
    7. mee hoon goreng..
    8. kwn seumah.
    9. Jam Tangan.
    10.Tak tau nak tag sapa erk..

  5. Nay-MrsNurl says:
    March 15, 2010 at 2:46 PM

    http://naysez.blogspot.com

    1. depends lah, tapi for sure sampai jugaklah 2-3 jam.. ^_^

    2. tak berapa kerap sgt..tapi adalah..suka beli brg yg good bargain klu beli online..

    3.saja suka2, baru blajar blogging nie..dpt gak jumpa kawan baru, LAMA (dpt jejak kaseh ngan kawan lama tuh ).. and maybe in the future for business purposes gak la hehe

    4.masa sekolah rendah lagi..mak dulu suka meniaga kecil2an..dpt upah tlg mak jual kuih2..kira kerja la jugak tu kan ^_^ masa tu jugak saya rajin kumpul keratan akhbar then jual kat wartawan bebas..sehari leh dpt RM2.00-RM5.00

    5.2007.. beli SE W660i..harap2 tahun nie dapat tukar la sebab h/p tu pun mcm ala2 nak arwah dah **seydeh~

    6.perkataan 'toink!' yg membawa maksud kantoi HAHA

    7.ayah saya paling suka makan kalau saya masak mihun goreng ayam.. bf sy suka ayam masak kicap yg saya masak..tihihi..

    8.ibu..ibu kejut saya awal pa gi minta saya masak mihun goreng (kan saya kata mihun goreng saya sedap hehehe)

    9. kad ucapan yang bapak besar and RM150 spa gift certificate..

    10.huhuhu.. saya letak kat blog saya..and tag semua yg follow and visit blog saya la ^_^

  6. AziS says:
    March 15, 2010 at 7:31 PM

    dah jawab dah...de kat link ni

    http://hidupazis.blogspot.com/2010/03/jawab-soalan-tag.html

  7. ellis suriyani says:
    March 19, 2010 at 11:08 AM

    http://gadis1810.blogspot.com

    1) lebih sejam..hehe
    2) x slalu pon..tp tgk gak la..hehe
    3) nak carik kawan byk..hehe
    4) tahun 2007..keje..hasl titik peluh ..hehe
    5) raye tahun lepas..skang gune G900
    6) eley..xde maknenye la..hehe
    7) hee..x reti masak la.. :D
    8) akak ipar..die kejut pepagi td..huhu
    9) bagi abah jam tangah
    10) x mo la tag..hehe..nnti dorang mara.. :P

  8. N Athirah says:
    March 21, 2010 at 5:03 PM

    this my answers:

    1. Dalam sehari, masa nak berblogging tu tak menentu...

    2. Hehehe... saya tak pernah shopping on9 lagi...

    3. Berblogging just nak meluangkan masa, meluahkan apa2 yg terpendam dalam hati, berkongsi sesuatu dgn para pembaca yg rajin baca entri blog saya, and mengembangkan bakat saya sendiri...

    4. Belum pernah kerja lagi... Honorarium hasil karya puisi saya yg tersiar Jun2009 pun belum dibayar oleh pihak penerbit lagi...

    5.Kali terakhir tukar fon... tak minat la tukar fon.. tapi terpaksa la juga tukar dlm minggu lepas kot sbb fon yg digunakan untuk no.maxis chargernya putus...terpaksa cari fon lama... hehehe...

    6. Trade mark... apa ya... biasa sebut "Astaghfirullah al-azim"... one time tu sebut juga "ba'"...:D

    7. Ayam goreng kot... sebab makan guna tangan... :p

    8. Diri sendiri...hahahaha... tak pasti la berckp dgn siapa wktu mengigau pagi tadi :p

    9. Apa agaknya ya... 'pencil keychain' kot... sbb keychain tu saya yg buat sndiri guna tgn sndiri and ke-kreatif-an sendiri... dan keychain tu saya hadiahkan kat sahabat saya(lelaki) yg paling baik antara semua insan yg mengaku sebagai sahabat saya...

    10. Norgadis Labuan http://norgadis.blogspot.com/ (ibu saya yg rajin jwb tag dari kwn2 bloggernya...)

Related Posts with Thumbnails

Followers

Online Shop @my1stop